Best nine 2018 @kelpiephotography

Det är roligt att kolla lite statistik i slutet av året, speciellt på Instagram! Jag finns på @kelpiephotography och det syns tydligt på mina topp nio bilder vilka av mina modeller som är mest omtyckta... 

Best nine 2018

Best nine 2018

På plats guld, silver och brons finns min vackra Prinsessa. Sedan är det samma hund på fyra bilder: Totoro! Och en snygg övergång med Tessa på både bild 6 ihop med Toto, och en underdog på sista plats - söta Sam från en av mina julministudiosessioner! 

Än är inte 2018 riktigt slut, kanske får jag till någon höglajkare innan nyår som ändrar ordningen... Men kul att se att rena, enkla porträtt är mest omtyckta - det är något som jag älskar att jobba med!  

Min egen favorit då? 

upload.jpg

Det här stället ska jag tillbaka till med en riktig kamera och inte bara mobilen. Det här är nog årets personliga favorit... ♥️ Valle! 

Om någon har lust att hänga med så har jag lite idéer för tvåbenta modeller i denna ruinen också. Just saying... 😉