2019 blir ett spännande år!

Jag är inte bra på att stå still. Jag vill framåt! Det ska hända nytt! Jag vill utvecklas!

Snart 43 år gammal så inser jag mer och mer vad jag vill göra med mitt liv, hur jag vill jobba, vad jag brinner för. Mycket har kommit och gått, men tre saker består:

  • Hundar

  • Kreativitet

  • Lärande

Att börja med hundsport är något det bästa jag gjort i livet. Ur det har kommit så många vänner, så mycket utveckling, så många skratt, och så många livsval.

web-8023.jpg

Redan när jag var liten älskade jag att rita och måla, och när jag skaffade min första kamera för över tio år sedan så var jag fast…Fotografi och digital bildbehandling är min största kreativa outlet. Det är ett fantastiskt fält att dessutom få lov att jobba inom.

20729011_10154871921253589_3875332550442015642_o.jpg

Och lärande… Jag älskar att både lära nytt och lära ut. Jag suger till mig kunskap, testar den, lägger ihop den med gammal kunskap, använder den, ändrar den vid behov, och för den vidare.

Under 2019 vill jag fortsätta utvecklas, bli bättre, och ge mera tillbaka till alla fantastiska individer jag har runt mig. Denna bloggen är en del av mina planer - varje månad kommer jag att ha ett “tema”, och diskutera, testa, visa, och förhoppningsvis inspirera er som läser.

Jag VET att det kommer att bli roligt!