Fotopromenad

Vi har haft snö över jul. SNÖ! Och inte i jobbiga drivor heller, utan ett fint täcke. Stämningsfullt. Så klart var jag tvungen att ta ut dogsen och ta lite ÄKTA snöbilder.

Fejkad snöbild: 

upload.jpg

 Äkta snöbild:

upload.jpg

Verkligheten leder med hästlängder 😂

Iallafall så tog jag kelparna till skogen, och letade upp lämplig plats. Vad gör man sedan, med två hundar med, när man bara vill ta foto på en?  

Mina hundar är vana att bindas upp, så om jag inte kan ha dem lösa så är det min lösning. Ute i skogen går de oftast i fkexikoppel och det är enkelt att spärra på önskad längd och lägga om en gran. Tyngden i handtaget gör att jag inte behöver knyta, jag bara korsar bandet. Lite resultat: 

upload.jpg
upload.jpg

Jag gillar hur julkulan ger en tydlig julreferens och lyser upp bilderna. 

upload.jpg
upload.jpg

En stor fördel med att plåta hundarna en och en innan jag ger mig på båda tillsammans är att de hinner bränna lite energi och komma i träningsmode. De är inte superförtjusta i att vara väldigt nära varandra, men är det ett trix så är det en helt annan sak! Lustigt... 

upload.jpg
upload.jpg

Idag är snön borta igen. Det gäller att passa på när tillfälle ges, det är så lätt att tänka "jag tar det lite senare" och så försvinner möjligheten. 

God Jul allihopa!