Workshop i kreativt fotograferande: fredag

Denna helgen blir det lite extra i bloggen! Jag skriver mest för min egen skull, vissa dagar vill man helt enkelt ha dagbok över. Just nu ligger jag i en gästsäng hos Hélena som är ena halvan av instruktörerna för den workshop i kreativt fotograferande som kickar igång imorgon. 

Detta är min julklapp/födelsedagspresent och jag är så glad över att vara här! 

Efter resa, god mat, att halvt glas bubbel, och en massa härligt prat med kurskompisarna så är jag trött, glad och GRYMT förväntansfull inför helgen. 

Lite mobilbilder från dagen:  

upload.jpg

Genom tågfönstret 1

upload.jpg

Genom tågfönstret 2

upload.jpg

I Helenas trevliga kök

upload.jpg

Snacks och snack!  

upload.jpg

Imorgon ska jag lära mig hur jag får folk att flyga, dubblerar dem, och så blir det ett kreativt porträtt med twist... 

Nu: sova!  

Åsa JakobssonComment